Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
  • Angelets de la Terra, association culturelle de Catalogne Nord, crée en 2001 pour promouvoir la langue et renforcer les liens avec le reste des Pays Catalans. Contactez-nous! www.angeletsdelaterra.com Tél: 0033-668.898.271 ramon@angeletsdelaterra.co
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Newsletter
Archives
19 novembre 2015

Les televisions locals oferiran el concert d’homenatge a Joan Pau Giné i Ovidi Montllor des de Girona

Logo_HZT_llegenda-gran4

El dissabte 21 de novembre les televisions locals oferiran en directe des de l’Auditori de Girona el concert d’homenatge a dos dels cantautors més emblemàtics dels Països Catalans: el rossellonès Joan Pau Giné i el valencià Ovidi Montllor. Sota el nom‘Canten Giné / Canten Ovidi’, cinc grups provinents de diferents punts dels Països Catalans posaran veu a aquests dos grans artistes, que van coincidir en la defensa de la seva identitat cultural. Així, hi actuaran Carles Dénia i VerdCel, en representació del País Valencià; Marta Elka, des de Mallorca; Dídac Rocher, des del Principat, i des de la Catalunya Nord, la unió inèdita de dues grans figures: Pascal Comelade i Pere Figueres.

Punt de trobada de la música feta als dos extrems dels Països Catalans

Amb l’objectiu de promoure la creació artística en la llengua catalana originària dels dos extrems dels Països Catalans (València i la Catalunya Nord), les associacions nord-catalanes Adiu Ça Va i el Col·lectiu Joan Pau Giné de músics en català s’han agermanat amb el Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants en valencià. El resultat serà el concert de Girona, que brindarà l’oportunitat de tornar a sentir les cançons dels dos músics en les veus de diferents cantants del moment. 

La Xarxa de Comunicació Local assumirà la realització televisiva del concert, amb el suport de TV Girona

‘Canten Giné / Canten Ovidi’ tindrà lloc el dissabte 21 de novembre a les 21h i es podrà seguir en directe per tot Catalunya a través d'una quinzena de televisions locals i en ‘streaming’ en aquest mateix web. 

laxarxa

Publicité
Commentaires
Publicité