Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
  • Angelets de la Terra, association culturelle de Catalogne Nord, crée en 2001 pour promouvoir la langue et renforcer les liens avec le reste des Pays Catalans. Contactez-nous! www.angeletsdelaterra.com Tél: 0033-668.898.271 ramon@angeletsdelaterra.co
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Newsletter
Archives
21 novembre 2015

Video del concert homenatge a Giné i Ovidi a l'Auditori de Girona

Pels qui no van poder venir a l'Auditori de Girona, aquí sota teniu un vídeo de tot el concert "Canten Giné, Canten Ovidi".

Un gran homenatge als dos cantants més emblemàtics dels dos extrems dels Països Catalans: valencià i rossellonès, dos grans artistes, dos poetes lligats a la defensa de la seva identitat cultural. Cinc grups posaran veu a aquests dos grans artistes: la veu màgica de Carles Denia i l'univers personal de VerdCel (Alfons Om Boronat) des del País Valencià, la gran Marta Elka des de Mallorca, des del Principat, Dídac Rocher i des de la Catalunya Nord, la unió inèdita de dues grans figures: Pascal Comelade i Pere Figueres.

Un concert d'homenatge per a aquests dos cantants mítics que altres ciutats dels Països Catalans haurien de repetir. Ara "Giné al Palau" (de la Música) en directe a TV3!!! 

 

Canten Giné, Canten Ovidi

'Canten Giné, Canten Ovidi' és un gran homenatge als dos cantants més emblemàtics dels dos extrems dels Països Catalans: valencià i rossellonès, dos grans artistes, dos poetes lligats a la defensa de la seva identitat cultural.

http://www.xiptv.cat

 

verd cel

Publicité
Commentaires
Publicité