Els quatre Concerts per la Llibertat, de l’1 d'abril al 13 d'octubre de 2018, van permetre al Col·lectiu Angelets Terra de recollir 9.500 euros al govern de la Republicà catalana a l'exili a Brussel·les i l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) de les famílies i amics dels presos i exiliats polítics.

Els músics i els organitzadors que formen part del Col·lectiu Angelets de la Terra (www.angeletsdelaterra.com) van treballar voluntàriament per defensar la democràcia i per donar suport a Catalunya i els catalans reprimits per la justícia i la policia espanyoles.

Aquests concerts, la manifestació davant del consolat espanyol, l'exposició de fotoperiodisme Visca per la Llibertat (www.visca-llibertat.cat) sobre el procés d'independència van tenir molt resó a les xarxes socials i a la premsa catalana. Fins i tot, France Inter (Paris) en va parlar quan Ramon Faura, president dels Angelets de la Terra, va rebre a casa seva els membres de l'ACDC.

Sergi López, únic actor no francès a guanyar el César del millor actor i el jugador de rugbi Bernard Goutta, amb una de les grades de la USAP que porta el seu nom, van apadrinar aquestes accions solidàries dutes a terme pels Angelets de la Terra. Sergi López va fer dos vídeos, en català i francès, on va convidar a participar en els concerts i l'exposició Visca per la Llibertat. Bernard Goutta va publicar dos articles, en català i francès, per donar suport als catalans del sud i a l'acció dels Angelets.

El president Carles Puigdemont i el ministre de Cultura a l'exili, Lluís Puig, van enviar vídeos per donar les gràcies als Angelets. El president Quim Torra va inaugurar l’exposició Visca per la Llibertat a la Casa de la Generalitat a Perpinyà. El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonat des de l’octubre de 2017, va enviar una carta per felicitar els Angelets des de la presó.

El CDR Vallespir-Empordà, el president de l'ANC Cerdanya i una delegada d’Òmnium Cultural Barcelona van fer intervencions en els concerts. Ramon Faura va ser convidat a presentar l'acció dels Angelets de la Terra, amb una roda de premsa, a la sala de premsa de l'ANC Barcelona.

Els Concerts per la Llibertat s’han acabat però els Angelets ja estan pensant en proposar als polítics nord-catalans solidaris de fer una gran manifestació unitària que s’acabaria amb un concert, quan s'iniciaran els judicis contra els membres del govern que van permetre el referèndum i els presidents de l’ANC i Òmnium.

Llamp te Frigui, Concert per la Llibertat a Pesillà de la Ribera (13-10-18)

Muriel Perpigna, Concert per la Llibertat a Pesillà de la Ribera (13-10-18)

Pere Figueres Concert per la Llibertat a Pesillà de la Ribera (13-10-18)

Salle comble Concert per la Llibertat a Pesillà de la Ribera (13-10-18)

Els Delai, Concert per la Llibertat a Pesillà de la Ribera (13-10-18)

entredada Centre Cultural de Pesillà de la Ribera

final del concert amb tots els musics

Gerard Jacquet

intervencio batlle maire Pesillà de la Ribera, Jean-Paul Billes