CAT: Divendres 21 de desembre a les 20h, els Angelets de la Terra són convidats a la trobada davant de la presó del Puig de les Basses, a Figueres, on es troba la presonera política Dolors Bassa. 
Presentarem les nostres accions solidàries a la Catalunya Nord per ampliar el suport als presos i exiliats amb els Concerts per la Llibertat, les Cassolades per la Llibertat i l'exposició Visca per la Llibertat. 
Acabarem la vetllada amb una actuació musical de Muriel Perpigna i Llamp te Frigui que formen part del col·lectiu de músics de Catalunya Nord per la llengua.

 
Després d'un any de militància a favor de l'alliberament dels presos polítics i del dret d'autodeterminació del poble català, els Angelets de la Terra vénen a recarregar les piles i oferir els nostres cants a la Dolors Bassa aquest divendres 21 de desembre, a les 8, davant de la presó de Figueres.
Enguany els Angelets de la Terra vam organitzar quatre Concerts per la Llibertat a Alenyà, Vilafranca de Conflent, El Soler i Pesillà de la Ribera (2000 persones hi van assistir), dues Cassolades per la Llibertat davant del consolat espanyol a Perpinyà (un miler de persones van participar-hi), un disc recopilatori (2000 exemplars), l'exposició Visca per la Llibertat sobre el procés d'independència (214 fotos en 27 espais de Perpinyà) en paral·lel a Visa pour l'Image que va censurar aquests fets. També cal recordar l'interès de tenir una presència als carrers amb un total 6000 cartells enganxats per tot arreu, 5000 llibretes i 20000 fulletons.

cartell trobada Puig de les Basses

 

FR: Vendredi 21 Décembre à 20 heures, les Angelets de la Terra sont invités à la rencontrer devant la prison du Puig de les Basses, à Figueres, où se trouve la prisonnière politique Dolors Bassa.
Nous présenterons nos actions de solidarité en Catalogne Nord pour élargir le soutien aux prisonniers et exilés avec les Concerts per la Llibertat, les Cassolades per la Llibertat et l'exposition Visca per la Llibertat. 
Nous terminerons la soirée avec une performance musicale de Muriel Perpinyà et de Llamp te Frigui, qui font partie du groupe de musiciens de Catalunya Nord pour la langue (catalane).

 

Llamp te Frigui