Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
  • Angelets de la Terra, association culturelle de Catalogne Nord, crée en 2001 pour promouvoir la langue et renforcer les liens avec le reste des Pays Catalans. Contactez-nous! www.angeletsdelaterra.com Tél: 0033-668.898.271 ramon@angeletsdelaterra.co
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Newsletter
Archives
8 février 2015

Concert homenatge a Joan Pau Giné a Alcoi (País Valencià)

El Col.lectiu Ovidi Montllor, el Col.lectiu Joan Pau Giné i l'associacio "Adiu ça va" organitzen un concert homenatge als dos cantautors llibertaris d'Alcoi (Pais Valencià) i de Bages (Catalunya Nord), el dissabte 14 de març, a les 20h, al Principal d'Alcoi.

 

"La marinada
És una història que han negat
I que s'aixeca de la mar
És la memòria retrobada"

—Joan Pau Giné, 'La marinada'

 

 

«Em va tocar tocant Mediterrani,
per barret Pirineus i una llesqueta;
per sabata Oriola d'estranquis
i per cor duc Alcoi: la terreta!»
—Ovidi Montllor, 'Cançó del cansat'

El COM s'ha comboiat amb els col·lectius Adiu Ça Va i Angelets de la Terra (Col.lectiu Joan Pau Giné) de la Catalunya Nord per a convidar alguns dels artistes, d'ací i d'allí, que han participat en el disc d'homenatge 'Canten Giné', per a cantar-ne d'ell i d'Ovidi en la terreta d'est últim: Alcoi.

Les cantaran VerdCel, Pere Figueres, Òwix, Lluís Vicent, Llamp te Frigui, Ghetto Studio, Gent del Desert, Clara Andrés, Bertomeu i Atzukak.

Les entrades, a deu euros (10€) ja estan a la venda i serviran per a sufragar el desplaçament i l'allotjament dels artistes de la «llesqueta», que baixaran aposta per al concert. Podeu comprar entrades aqui: www.instanticket.es

cartell Alcoi

 

Publicité
Commentaires
Publicité