Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
ANGELETS DE LA TERRA
  • Angelets de la Terra, association culturelle de Catalogne Nord, crée en 2001 pour promouvoir la langue et renforcer les liens avec le reste des Pays Catalans. Contactez-nous! www.angeletsdelaterra.com Tél: 0033-668.898.271 ramon@angeletsdelaterra.co
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Newsletter
Archives
24 février 2016

Creació del Col·lectiu Angelets de la Terra

L'associació dels Angelets de la Terra va portar diferents projectes des del 2001: revista, Descobrir Catalunya, Col·lectiu Joan Pau Giné, Festival Setmana per la Llengua, penya de la USAP i del Dragons Catalans, Festival Sant Jordi Jove, correfoc dels "Cremats de la Tet", campanya pel català a la SNCF,…).
Avui, els Angelets de la Terra han decidit centrar-se exclusivament en el col·lectiu de músics per la llengua que fins ara portava el nom de Col·lectiu Joan Pau Giné.


La feina de 5 anys, portada i finançada en gran part per en Ramon Faura, per fer conèixer Giné més enllà dels seus amics i familiars ha estat feta i ben feta. Avui dia, centenars de músics canten les seves cançons arreu dels Països Catalans.

 

Ara hem de passar a una segona etapa que consisteix en integrar la Catalunya Nord i els seus artistes en un mercat musical de Salses a Guardamar i de Fraga a l’Alguer.

 

collectiu Angelets de la Terra

Publicité
Commentaires
G
Félicitations à Ramon Faura, pour tout le travail accompli depuis de nombreuses années. Grâce à sa détermination, nombreux sont les artistes catalans qui ont trouvé un espace de liberté et d'écoute bien au-delà de nos frontières.... Unissons nous pour que puisse vivre notre langue maternelle.....<br /> <br /> ..... Visca Ctalunya !
Répondre
Publicité